därifrån rötterna på hans mors sida finns och moster Mona-Lisa fortfarande bor,
I Svergies mitt.
Hon har drivit ett pensionat tidigare i det stora huse |
2 st paprikor
2 gula lökar
2 st vitlöksklyftor
2 fiskbuljongstärningar
3 dl grädde
1 burk annanans ringar (skärs i bitar och spara spadet)
1 näve räkor (eftersmak)
1 banan
Svartpeppar + Salt
Servera med ris eller koktpotatis
Fräs lök o paprika, pudra i curry och låt fräsa med (framhäver curryn)
Lägg över i en gryta där allt får plats. Häll i grädden + ananasspad + buljongtärningarna.
Skär fisken i bitar, bryn den lite lätt, låt fisken sjuda med ca 10 min. Lägg i ananasbitarna, räkorna och banan innan servering (får ej koka)
Gott och krämigt, räkorna kan serveras bredvid om någon är allergisk eller inte tycker om skaldjur :) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar