lördag 31 oktober 2009

Kyckling med Crème fraiche Paprika & chili och pasta 4 port (15 till 40 min, medel till billig

Inköpslista:
4 st kycklingfiler färsk eller fryst
1 paket pasta (färsk tar bara 3 min att koka)
Kycklingbuljong
Cayenepeppar, Vitpeppar, Salt


För barnvariant (mildare smak)
1 burk crème fraiche Paprika & chili
1 burk minifraiche
För vuxen varianten (Stark smak)
2 burkar crème fraiche Paprika & chili


Tillagning:
Börja med att sätta på vattnet för pastan.
Skär kycklingfilerna i tunna skivor, fräs upp med lite olja. Se till att kycklingen är genomstekt.
Använd gärna wokpanna för detta. under tiden lägg i pastan i det kokande vattnet.
Häll på ca 2 msk flytande kycklingbuljon, lite salt, vitpeppar, bägge créme fraiche burkarna över den stekta kycklingen. Låt koka upp, späd med lite vatten om den blir för tjock
Så snart pastan är klar servera genast.
(passar ej att frysa, skär sig)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar